Camping/Camperplaatsen

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/forellenvijver.com/httpdocs/wp-content/plugins/lightbox-gallery/lightbox-gallery.php on line 563

Welkom op onze mini-camping! Wij zijn aangesloten bij Stichting vrije recreatie.

Op onze mini-camping is ruimte voor 15 caravans en 8 camperplaatsen. De camperplaatsen zijn verhard doormiddel van betonplaten. De camperplaatsen zijn gescheiden van de camping door een meidoorn heg. De plaatsen zijn zo aangelegd dat iedereen vrij uitzicht heeft over het veld en de waterplas.  De camping is gelegen achter de vijvers, gescheiden door de kantine.
We zijn voorzien van 2 damestoiletten, 1 herentoilet en 1 urinoir. Er zijn  drie douches die gerenoveerd zijn in mei 2021.
Elke staplaats is voorzien van een eigen water- en electriciteitsvoorziening 6 amp. Camperplaatsen 10 amp. Er is een stortplaats voor chemisch toiletten, die ook op campers aangepast is.
We hebben ook een afwasplaats met koud en warm water.
Om problemen te voorkomen hanteren wij een aankomst- (13.00 uur) en een vertrektijd (11.00 uur). De vertrektijd is in overleg met de campeerder want wanneer de betreffende plaats na u niet verhuurd is kunt u gerust later vertrekken.

LET OP! Als u gebruik maakt van navigatie om bij ons te komen, moet u Rhabergseweg 10 in Rha ingeven zodat u aan de goede ingang van ons terrein aankomt. Als u bij huisnummer 10 bent rijdt u nog 250 meter door en sla dan rechtsaf het grindpad op. De coördinaten zijn 52.056307,  6.143310

.

Mocht u in de verleiding komen om een dagdeel te gaan vissen dan kunt u zich melden in de kantine. Uw vangst kunt u omruilen voor een gerookte forel tegen bijbetaling of u kunt hem laten schoonmaken tegen bijbetaling, in beide gevallen vacuüm verpakt.

SVR-logo