Camping

Welkom op onze mini-camping! Wij zijn aangesloten bij Stichting vrije recreatie.

Op onze mini-camping is ruimte voor 15 kampeermiddelen. De camping is gelegen achter de vijvers, gescheiden door de kantine.
We zijn voorzien van 2 damestoiletten, 1 herentoilet en 1 urinoir. Er zijn  drie douches waarvan 2 met cabine en één met douchgordijn.
Elke staplaats is voorzien van een eigen water- en electriciteitsvoorziening (6 amp.) Er is een stortplaats voor chemisch toiletten, die ook op campers aangepast is.
We hebben ook een afwasplaats met koud en warm water.
Om problemen te voorkomen hanteren wij een aankomst- (13.00 uur) en een vertrektijd (11.00 uur). De vertrektijd is in overleg met de campeerder want wanneer de betreffende plaats na u niet verhuurd is kunt u gerust later vertrekken.

LET OP! Als u gebruik maakt van een TomTom om bij ons te komen, moet u Rhabergseweg 8 in Rha ingeven zodat u aan de goede ingang van ons terrein aankomt.

.

De kantine is geopend van 6.30 – 17.00 uur. In de zomermaanden zijn wij geopend tot 23.00 uur. Mocht u in de verleiding komen om een dagdeel te gaan vissen dan kunt u zich melden in de kantine. Uw vangst kunt u omruilen voor een gerookte forel tegen bijbetaling of u kunt hem laten schoonmaken tegen bijbetaling, in beide gevallen vacuüm verpakt.

SVR-logo