A&M Fishingtackle

Wij werken sinds kort samen met A&M Fishingtackle. A&M fishingtackle is een online webwinkel op het gebied van vliegvissen. Zij verkopen producten van top kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Wij hebben een selectie gemaakt uit de producten van A&M om in onze kantine te verkopen. Ons assortiment bestaat uit; hengels, rails, lijnen, leaders, bindmateriaal,vliegen, zonnebrillen en tools. Al deze producten worden verkocht tegen exact dezelfde prijzen die A&M hanteert. U kunt bij ons de producten bekijken en hengels en lijnen gelijk testen in de praktijk aan onze vliegvisvijver.

Wij begrijpen dat u graag uw grotere aankopen wilt zien en eventueel testen voor u hem online aanschaft. Daarom kunt u bij ons de hengels van A&M uitproberen. (tegen geringe vergoeding) Zit uw hengel niet in ons assortiment? Dan kunnen wij hem voor u bestellen zodat u hem kunt zien voor u hem aanschaft.

Bent u nieuw in de wondere wereld van het vliegvissen en weet u niet goed welke hengel het beste voor u is? Dan kunt u een afspraak maken met onze instructeur. Hij zal u helpen met het maken van de juiste keuze. Ook kunt u onder zijn begeleiding een vliegvishengel testen. Als de hengel bevalt kunt u deze aanschaffen en anders kunt u een nieuwe test combinatie uitproberen. (tegen geringe vergoeding)

Let op! Omdat wij tot op heden nog niet alle artikelen die A&M Fishingtackle verkoopt in ons assortiment hebben en om teleurstelling te voorkomen, kunt u het best via onderstaande link kijken www.amfishingtackle.nl of de producten bij ons verkrijgbaar zijn. Alle producten die wij verkopen zijn door A&M Fishingtackle aangegeven met ons logo.