Omgeving

De camping ligt op 300m afstand van de Ijssel. Ook is verder in de omgeving veel gelegenheid tot vissen. In de omgeving van de forellenvijvers zijn vele mooie dingen te bezichtigen.
Op ongeveer 2 km ligt Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland met diverse prachtige gerestaureerde gebouwen en boerderijen. Ook vind u daar het Dickensmuseum. Vele van de huizen zijn ingericht als winkel, galerij, museum of horecagelegenheid.
De hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen op ongeveer een kwartier rijden bij ons vandaan.
U kunt er tal van momumenten bezichtigen, stadswandelingen maken, musea bezoeken en uiteraard de (week) markten en gezellige antiek- en curiosawinkeltjes aandoen.
Buiten al deze activiteiten is het natuurlijk een prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen De mooie Ijsseluiterwaarden zijn op loopafstand, maar ook de Postbank en bossen rondom Vorden zijn makkelijk te bereiken. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving.

Als u meer te weten wilt komen over de omgeving en bezienswaardigheden, dan hebben we in de kantine enkele folders of neemt u een kijkje op de volgende sites:

www.anwb.nl
www.zutphen.nl
www.bronckhorst.nl
www.doesburg.nl